| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ak-Nyeo (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1622 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ak-Nyeo (2017)Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2018 u 15:30 |
|
Odličan film. Veoma dobro uradjene akcione scene a i priča je dobra.Preporuka.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2018 u 15:31 |
|
Katastrofa. Ovakvo djubre od filma, sam morao da prekinem da gledam posle 20 minuta. Reziser je previse u zivotu gledao video igrice, pa je zamislio da je pravljenje filma ista rabota. Ocajno, nista gore od korejanaca nisam gledao. Cak je americki rimejk originala za ovo klasa. Ocena 1/10 Jedno valja prevod kao i uvek kod Rozanika!
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2021 u 19:46 |
|
Ima nešto istine u tome iznad, režiser se zaigrao, nemalo tih uglova kamere, kadrova uopšte, ne funkcioniše ni meni, dok je prvih svega osam minuta filma u tom "prvom licu" poput igrice, hrabro je početi film ludiranjem. Konfuzija se povremeno vraća, mada ne takvim uglom kamere, već sa ponovo preigravanjem u vidu učestalog skakutanja u vremenu, vidi se šta je prošlost, šta sadašnjost, tek sama ta klackalica zna iritirati, mene.
Ima i dobrih scena, moto jurnjava npr, kao i nekoliko potom finih akcijskih momenata, glumci su dobri, no moglo je sve ovo mnogo bolje. Vala i kraće. 😄 Jedva izdržah do kraja, no deo problema je u meni, nadao sam se da je ovo prevashodno borilački film. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |