Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Neuspio Egzorcizam (12.02.2018.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Neuspio Egzorcizam (12.02.2018.)

Egzorcizam

Egzorcizam (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

horor

Režija:

Dalibor Matanic

Scenarij:

Dalibor Matanic

Glavne uloge:

Senka Bulic
  >  Sofija, Psychiatrist
Helena Minic-Matanic
  >  Vera Artukovic
Janko Popovic Volaric
  >  Viktor Supilo, Priest
Marko Braic
  >  Boris
Nika Ivancic
  >  Masa Artukovic

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rakan View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rakan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Neuspio Egzorcizam (12.02.2018.)
    Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2018 u 19:32
Meni se ovaj film dopao. Ima sve kvalitete potrebne za "religiozni" horor. Posebna draž je totalni nedostatak produkcije, što će reći: "nema se, ali se može"!. Namerno je pravljeno u stilu sličnih američkih hororčića, u kojima se grupa ljudi suočava sa strahom, a sve se to snima kućnom kamerom (odskoro i mobilnim telefonom - vidi P.Anderson). Atmosfera samog mesta je sjajna. Primorje koje smo navikli da vidimo u nekim lepim i veselim bojama, prožetim toplinom leta, ovde u nekoj sumornoj izmaglici i depresivnoj pustoši, dodaje potrebnu dozu neugodnosti. Klaustrofobični zatvoreni prostor gde se odvija sam čin isterivanja đavola, odličan. Glumica koja je oslikala lik nesrećnice, bolja je bar duplo od pionirke Selme Bler i originalnog Isterivanja. Lica koja slaže i lomljavu tela je vrhunski uradila. Retko koji horor zaslužuje sam po sebi neku veću ocenu od 6, ali ovaj i zbog početnih koraka i zbog hrabrosti, i zbog umetničkog utiska, sasvim zasluženu 7-icu. Nije za svakoga, kao uostalom i većina horora. Držim palčeve za Janka Volarića. Izrasta u rekao bih vodećeg hrvatskog glumca. koji je uspeo da se otrgne iz TV formata u kojima je koliko mi je poznato bio strpan od početka karijere.
Na vrh
denis1122 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis1122 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2018 u 23:29
ne slazem se s komentarom. Prilicno dobra stvar...I vise od ocekivanog. Ko voli horore nece pozaliti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.