Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Michael Haneke režira SF seriju (30.01.2018.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Michael Haneke režira SF seriju (30.01.2018.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
2b0rn0t0b View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 2b0rn0t0b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Michael Haneke režira SF seriju (30.01.2018.)
    Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 15:15
Oh, pa sjajna vest. Jako volim Hanekea, ali ne gledam serije. Evo prilike da nekako spojim to dvoje. Možda me privoli da i posle krenem po serijama koje su jako popularne u poslednje vreme. Ne znam, ono malo što sam pokušao gledati mi je bilo gnjavaža. Moguće da nisam napravio dobar izbor, ali nekako imam dojam da u serijama autori previše razvlače. Tačnije, prvih nekoliko epizoda bude ok, posle se rastegne kao žvakaća guma. Žvaćeš, mljackaš, ali ukusa nema, sve bljutavo.

Ažurirao 2b0rn0t0b - 30.Sijecanj/Jan.2018 u 15:51
http://ethio-pain-music.blogspot.rs/
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 16:06
Neka nam Bog svima pomogne.
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 16:44
"Serija prati grupu mladih ljudi koji su prisiljeni da se spuste u nepoznatu zemlju, gde će se, po prvi put, suočiti s istinom o svojoj naciji." 

Isuse, Marijo i sveci... ConfusedOuchDead
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,254 sekundi.