| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Long Road Home - Solidno, ne i blistavo (06.01.2018.) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Long Road Home - Solidno, ne i blistavo (06.01.2018.)Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2018 u 16:35 |
|
Video sam trejler i ne kazem da je ova mini-serija losa, ali tematika Irak je vec poodavno ''deja vu'''. Pre svega sto se filmova tice a i mini-serija. Ne kazem da nije za odgledati ali svakako nije prioritet, a i da se ne odgleda, nece se bas nesto i propustiti. Na neki nacin je ovo i klasican klishe. Oda u ''Semper Fi'' maniru. A i uvijeno ( ne u oblandu ) kao americka propaganda i jasno i glasno ''kill or be killed''. A da se razumemo, obe strane nisu u pravu a USA vodi ratove gde je uvek ''hidden agenda'' ( nafta i tako to... ), a nijedan rat se nikada nije vodio na njhovoj teritoriji a njihovo je delo unisteni Bagdad. I za kraj, nisam ja neko ko napada Ameriku ili da brani talibane, daleko od toga, kao sto sam napisao da nisu u pravu ni jedni ni drugi ali neutalni su tu kolateralna steta a to je narod. Nije svaki musliman taliban a zna se da u Americi ako nemas nikog i ako nemas gde, na koja se vrata zakuca - vojska.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |