Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Boys in the Trees (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Boys in the Trees (2016)

Boys in the Trees

Boys in the Trees (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

112 min

Režija:

Nicholas Verso

Scenarij:

Nicholas Verso

Glavne uloge:

Terence Crawford
  >  Mr. Matheson
Trevor Jamieson
  >  Man In White
Aleksandr Dushechkin
  >  Weeping Woman
Toby Wallace
  >  Corey
Tom Russell
  >  Grunge Rocker Gromit
Gulliver McGrath
  >  Jonah
Mitzi Ruhlmann
  >  Romany
Justin Holborow
  >  Jango
Winta McGrath
  >  Young Jonah
Patrick Gilbert
  >  Spiky Gromit
Jayden Lugg
  >  Tweedledum Gromit
Henry Reimer Meaney
  >  Tweedledee Gromit
Elio Pagliarulo
  >  Spanish Guitarist
Ezra Barry
  >  Young Corey
Elle Rogers
  >  Jeannie

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Boys in the Trees (2016)
    Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2017 u 12:25
Prevod je najavio robin12345 ✨
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2017 u 23:02
Neću pisati osvrt na film koji sam preveo. No zato sada dajem ozbiljnu preporuku. Ovaj film vrijedi pogledati.
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2017 u 11:03
Odgledao prvih 50 minuta filma i nesto mi bio dosadan. Prosto nisam uzivao u filmu, ako se ne varam razvucen je dosta film, za tih 50 minuta nista se bukvalno bitno nije desilo. Deluje mi decji film o klincima i njihovim avanturama...
Citajuci reviev korisnika primetio sam dosta velikih ocena, mada ima i onih koji su pisali smor film, jedan od dosadnijih. I sam gledao film tako da cu reci jedan od dosadnijih filmova, sto ne znaci da je los film. Sami prosudite, ipak nisam odgledao ni polovinu filma, ali da je bar slican filmu SUper dark times pa da se odlucim za produzetak, ovako sami odlucite :)
Svako ima neko svoje misljenje, 100 ljudi 100 cudi :)
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2017 u 11:12
Neću spojlati, no to je film koji trebaš odgledati do kraja. No u pravu si, ako nisi "ušao" u film, a naročito ako očekuješ neka bum-tras događanja ( ne nužno akcija i nasilje ) nije to film koji bude ostavio utisak na tebe, ni na bilo koga...Meni vrijedi kao 2-3 nasilna akcića koji prolete kroz pamćenje nakon tjedan dana..
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2017 u 11:19
Kapiram te, verovatno je psiholoski film neka zivotna prica... i da moguce da nije za sve uzraste film, neko bolje shvati sustinu filma neko ne ali svakako neka pogledaju ljudi i sami daju komentar :)
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 19:46
Odmah da kažem ovo nije horor i nije mi jasno zašto to stoji na IMDB.
Ovo je vešto napravljena priča za one koji su se uželeli nadrealizma u filmovima. Mešanje mašte i stvarnosti nas vraća u doba odrastanja i oživljavanja snažnih emocija koje smo svi doživeli u tom dobu. Režiser je odradio odličan posao, može krenuti dalje.
Sa druge strane, ukoliko trenutno niste posebno raspoloženi za gledanje ozbiljnijeg filma, bolje ostavite ga za kasnije, jer vam se može učiniti dosadnim ako ne uhvatite "onu" nit koja ovakve filmove čini posebnim.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2018 u 05:47
  Prvo da se zahvalim na prevodu i preporuci.

Australijska kinematografija je sve bolja i bolja. Dobar primer je upravo ovaj film koji me je na momente podsetio na kultni film The Company of Wolves (1984) Nila Džordana. Ono malo horora koji se može videti u filmu nije ništa drugo nego omaž Džordanu. Sve ostalo je kliše, mračna fantaziji o odrastanju i sazrevanju. Ono što razlikuje ovaj film od čitave gomile sličnih je način na koji je reditelj osmislio i ukomponovao svaki kadar u celinu. Njegovo vizuelno eksperimentisanje deluje izuzetno moćno. Svaki kadar je dobro prostudiran, razrađen, i zasebno koloritno obrađen. Na žalost, priča retko kad prati sliku i to je najveća falinka filma koji svojom estetikom, ambijentom, fotografijom i nadasve scenografijom, odskače od filmova iz ove branše.

Da ne dužim, više sam nego zadovoljan viđenim.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.