Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - POMAGAJTE DRUGARI !!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

POMAGAJTE DRUGARI !!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: POMAGAJTE DRUGARI !!!
    Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2006 u 23:20

mozda je neko samo promenio ekstenziju fajla....

I ja sam dobijala filmove na kojima stoji .avi, a u stvari je ogm.

Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 14:47
sumnjam da je extenzije nego da su filmovi wmv, ali da je to slucaj bs player i windows media classic bi trebali da ih podrze, a sto se tice titla i ako je *.txt onda bi ga trebao vidjeti kada hoces da ucitas titl sa windows media classic.
Fission Maild
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 15:39
Ja imam neke filmove koji ne rade ni na jednom programu na PCu a imam DivX player i na njemu normalno radi
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2006 u 14:53
Ma to ti je problem kad instaliraš Windowse! Odmah moraš staviti na Central European kod! Tj. sve lokacije i jezike podesiti na svoj jezik i zemlju (Hrvatski, Srpski, Slovenski). Jedino na Xp-u (nisam siguran za 2000) možeš promjeniti na Central European nakon instalacije. Kod ostalih ne i onda imaš jebadu! Evo! Upozorenje svima. pazite kod instalacije.
StefB
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,383 sekundi.