| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
American Made - Solidna akcijska poslastica (14.09.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: American Made - Solidna akcijska poslastica (14.09.2017.)Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2017 u 16:47 |
|
Nisam neki fan, zapravo nikakav, kad je saradnja ''poznatih'', a pod tim mislim kombinacija reziser i glumac, jer tu je jednacina poznata, Doug Liman + Tom Cruise = Box Office. Film ce se moci odgledati, ali nista vise od toga, a pitanje je i to. Nekako ''deja vu'', gde je glavni lik haotican i konfuzan. Sve u svemu, ''pitko'', ali barem iole pozitivno je to sto ne moze biti lose kao Mr. & Mrs. Smith. BTW, u trejleru se vidi doza komike a to mi se bas i ne svidja. A i Cruise-ova gluma mi nekako ''prenapregnuta'' ( vestacka ). Bas ce biti ''American Made''.
|
|
![]() |
|
gajda
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Prosinac/Dec.2010 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 07:41 |
|
Režija je "dosta dobra"? Tom Cruise je "dosta dobar" ? To je meni izraz za loše :).
|
|
![]() |
|
darko-majeric
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 21.Svibanj/May.2013 Lokacija: Sveti Kriz, Krapinsko-Zagorska, Croatia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2017 u 10:23 |
|
titlovi još nisu izašli? da platim prevoditelju pivu ;)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |