Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - World War Z (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

World War Z (2013)

World War Z

World War Z (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Svjetski rat Z

Godina:

2013

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler, avantura, horor

Trajanje:

116 min

Režija:

Marc Forster

Scenarij:

Max Brooks
, Damon Lindelof
, J. Michael Straczynski
, Drew Goddard
, Matthew Michael Carnahan

Glavne uloge:

Brad Pitt
  >  Gerry Lane
David Morse
  >  Ex-CIA Agent
Moritz Bleibtreu
  >  W.H.O. Doctor
Ludi Boeken
  >  Jurgen Warmbrunn
Peter Capaldi
  >  W.H.O. Doctor
James Badge Dale
  >  Captain Speke
Mireille Enos
  >  Karin Lane
Pierfrancesco Favino
  >  W.H.O. Doctor
Matthew Fox
  >  Parajumper
Fana Mokoena
  >  Thierry Umutoni
Elyes Gabel
  >  Andrew Fassbach
Ruth Negga
  >  W.H.O. Doctor
Daniella Kertesz
  >  Segen
Sterling Jerins
  >  Constance Lane
Abigail Hargrove
  >  Rachel Lane

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dralevujinovic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dralevujinovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: World War Z (2013)
    Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2017 u 21:53
Odusevio me Nikola Djuricko.
Na vrh
Lovr0 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lovr0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2018 u 16:52
Zanimljiv je film, pun akcije, pogledajte jer uskoro izlazi drugi dio. A o Brad Pittu da ni ne pricam. Odlican kao i uvijek.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2022 u 11:45
Blesava situacija sa ovim filmom, koji zapravo nisam voleo tada kada je izašao (moja ljubav prema postapokaliptičnim, zombi filmovima potiče iz ranih osamdesetih, Romerovih filmova, potpuno drugačije doživljavam samu ideju zombi filma od ovoga u šta su se potom pretvorili, sam pomen nekakvog leka i rešenja u bilo kojoj zombi priči zna da me iznervira, mislim da se time samo udaljava od blaga zaveštanja Romera, mada ok, valja videti svačiji pogled na temu). 

Kako bilo, u periodu kada mi je komp riknuo na duže vreme, imao sam samo eksterni HDD, na kome je igrom slučaja bio World War Z, te, iako ga nisam odveć ljubio svojevremeno, počeo sam da ga puštam sebi pred spavanje, ima kakav meditativni uticaj na mene, šta znam. Tako da sam ga posle 10ak gledanja naučio voleti. Dinamiku, tenzije, uzbuđenja koja plasira, meni i dalje ne odveć uspešno ali ipak dovoljno efektno da mi film bude interesantan. Srećom pa ne moram gledati svaki film 10-15 puta da bi ga zavoleo, iako mi je drago što je to slučaj sa ovim. LOL
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2024 u 23:36
Odličan, čudno da ga pre nisam odgledao
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.