Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Torrenti
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Torrenti

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Torrenti
    Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2006 u 10:31
Nisam htio nigdje drugdje staviti ovo pitanje pošto je ovo najposječeniji dio ovog foruma pitanje glasi:Jedna čudna stvar mi se dogodila prije nekoliko min išao sam nešto pogledati na stranicama na kojima sam registriran(naravno torrenti)kada mi kaže da nisam registrirani korisnik i da se moram registrirati.Sada nekužim kako je to moguče jer sat prije toga sam normalno sve obavljao na njima,jeli moguče da me je netko hakirao i izbrisao mi sve šifre i nešto maznuo.
Help ako netko zna odgovor    
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2006 u 10:50
mozda si ban-an?! koliki ti je ratio bio?
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2006 u 11:00

na bitsoup imam0,790 znači nisam jer bi dobio poruku da sam baniran ali toga nije bilo več me nije prepoznalo i kada sam unio šifru i username me nije prepoznao tek nakon što sam zatražio da mi po mailu pošalju novu šifru onda je sva funkcioniralo normalno.Još jedno pitanje kako se može saznati čiji je server ip 172.29.252.7 jer sam zvao t com oni kažu da nije njihov tako da me sada strah i spajati se na net da se ja nebi spajao na drugi server i dobio račun od 500 pa i više čuna.

sharkri@gmail.com
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2006 u 14:45

Gle, početni dio IP adrese ti je adresa mreže, a ostalo ti je adresa računala. Znači da bi trebao naći koja mreža ima IP-ove koji poćinju sa 172. IANA i Internic ti izdaju IP adrese za mreže pa možda i daju informacije koja je to mreža.

Neznam dal sam ti puno pomogo, al eto!

StefB
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2006 u 16:28
The following is an IP mapping of domains in the COM, NET, ORG, INFO, BIZ, US space. The number of domains that resolve to which network addresses. Each network address coincides with an authority for that block, usually that authority resides in just one continent. A Network Block also goes by the name Class-A network. Blocks with fewer then 50 domains have been set to zero for simplicity. Domain owners may map DNS of their domain to any IP, but the domain will not resolve if the IP is in a dead zone. Našao sam ovaj odgovor dali se možda trebam zabrinuti ili ne.
sharkri@gmail.com
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2006 u 20:22

IP 1on1

Gle, kad se ti spajaš na Internet, ako se spajaš preko modema, ti se ne spajaš na IP adresu.  Spajaš se na modemske ulaze. Zapravo ti je spajanje preko modema slično ko da uspostavljaš telefonski poziv. Dialeri, ono zbog čega se ti brineš, kolko sam skužio, radi na taj način da ti promjeni broj telefona na koji se ti spajaš. Tako da umjesto npr. CarNET-a koji ima broj 076767676 spajaš se na neki međunarodni broj tipa 00451134536728. Ovo ti je samo primjer.

IP adresa koju si ti naveo ti je klasa A, postoje još klase B i klase C, a razlika je u tome koliko bitova IP adrese se koristi za broj mreže, a koliko za broj računala u mreži. IP adresa ti je zapravo isto kao recimo www.titlovi.net, tako da isto tako možeš u browser upisati umjesto toga IP adresu. Ovo www.tiltovi.net ti je zapravo simboličko ime IP adrese koju dodjeljuje neka od DNS (Domaine Name Server) služba na zahtjev korisnika. IP adresu dobivaš od tvojeg web hosting poslužitelja. Tako da DNS služba spaja simboličko ime sa tvojom IP adresom. primjer: kupiš web prostor na nekom od web hostinga, oni ti dodjele IP adresu tvojeg prostora, a onda ti tu IP adresu pošalješ DNS-u uz zahtjev za simboličko ime koje želiš, a oni to dvoje povežu. Druga stvar je sa IP adresama osobnih računala koje se dodjeljuju prilikom spajanja na Internet. Svako računalo na Internetu ima svoju IP adresu koju dobiva kad se spoji.

Nisam baš skužio kako si došao do te IP adrese i zbog čega se za to brineš, ali dialera nemaš jer dialeri rade na drugi način. Ako ti je možda firewall javio da ti se neko želio spojiti na tvoj komp s te IP adrese to ti znači da je neki od drugih računala probao hackati po tvom kompu. Tu ti pomaže bilo koji firewall ili anti-vriusni program.

Nadam se da su ti neke stvari jasnije.

Ako ima još pitanja samo reci. 

StefB
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,414 sekundi.