Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ZASTO MI SE SKIDAJU FILMOVI BEZ TONA???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ZASTO MI SE SKIDAJU FILMOVI BEZ TONA???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ZASTO MI SE SKIDAJU FILMOVI BEZ TONA???
    Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 00:13
slusni aparat

prvi oputa cujem za tako nesto, vrlo cudno, mislim da nije do torrenta nego do kompa, mozda ti treba najnoviji ac3 filter?!
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 00:45

st ace ti zvuk samo papcima treba zvuk,   gleda slike samo bilje je

Gordian.Knot.Codec.Pack.1.9[www.free-codecs.com]

zbrisi kodeke koje sad imas i instaliraj ovo i radit ce ti i ja sam imao prije mj dana takav problem s par filmova i stavih GK i sve radi   pomogao mi je Darije on je expert za takve stvari   ak ti nije nes jasno pitaj njega

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 12:36
Evo vam popis mojih codeca i nikad mi nije nešto bilo bez zvuka:

DivX codec
Xvid codec
Ac3 Filter
Lame mp3 codec

eto... sve preko ovoga je nepotrebno gomilanje smeća na kompu
Na vrh
st.frky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj st.frky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 13:13
Ja imam coda codec pack i nisam imao nikakvih problema! Ako netko hoce vise codeca , onda skinite k-lite kodec pack (puuuuno toga) !  Ima jos jedan codec pack ali neznam kako se zove no nudi pregršt codeca i programa vezanih za divx! nešto mega.... nešto (bio je na pcplay cd prije godinu ili dvije)!!!!!!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.