Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koji vam je najHOROR i naj lik iz HORORA?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Koji vam je najHOROR i naj lik iz HORORA?

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
dragonheart View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Koji vam je najHOROR i naj lik iz HORORA?
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 12:11
Pitam čisto da vidim jer mnogi tvrde da je najstrašniji exorcist,a meni je smješniji i od mrak filma (pod tim ne mislim da mi se sviđa mrak film),no doduše nisam gledo nijedan od onih koje je komunjara gledo+ da meni je freddy legenda!!!!!!!!!!!
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 12:30

Hannibal Lector iz prvog dela Jaganjaca, jos uvek.

A najhorrori su meni Kad jaganjci utihnu i Alien prvi deo (ma koliko ljudi verovali da su to triler i SF)

Ažurirao kl0kan
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 13:17
ASH IZ EVIL DEAD 
Fission Maild
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 13:41
lol ash  on je zakonj!!!!!!

meni je najjaci horor zapravo epka serije masters of horror, 8. epka od carpentera
a najjaci lik isto hanibal
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 14:01
Naj lik iz horor se slažem - definitivno ASH IZ EVIL DEAD-a, a fora je i CHUCKY
Nothing is worse than having an itch you can never scratch!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 15:00
daaa, Chucky je legend
Na vrh
denzel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denzel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 21:27
exorcist bez dajnjeg.
Na vrh
danone View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj danone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 21:38
Naj horor mi je Omen  I ,II,III
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 23:08

ima ih mnogo  zaista mnogo

najbolji mi je ovaj s moga avatara

Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 23:13
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

ima ih mnogo  zaista mnogo

najbolji mi je ovaj s moga avatara

Koji je to film???

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 23:21

pa zar ne znate

Zombi holocaust

Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 23:43

Ma naravno , exorcist , omen , poltergeist....do jaja...Exorcist ima najbrutalnije scene a da nisu čupanje crijeva motornom pilom i skalpiranje....To je kralj tihe jeze...

A evil dead je sprdačina na horror s lošim efektima , pa ne spada toliko u horror ali je moram priznati jeben film i njegova uloga...baš je pravi mačo s motorkom...Najjače su  mi izjave:hail to the king baby!

Dragonheart , neznam šta je smješno u exorcistu u sceni kad se žena bode s križem u pičku i viče: fuck me j*s*s?

Predlažem svima da pogledaju ekranizaciju novele Edgara Alana Poea:Pit and the pendulum...

Nema tu previše krvi ni strave, ali vidjeti kraj filma , to je doživljaj za pamćenje...najbolja tiha jeza koju sam do sad gledao...

Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 01:50
Kuća s tisuću leševa...brijem da se tak nekak zval film, umro sam od straha...
Inače, ja se userem i na Resident Evil...ma nemogu ja gledat horore, duša mi je premeka   
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 07:32
The Grudge
Celavi lik iz Blade 2
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 12:18
Originalno postovano od strane euforia euforia piše:

Kuća s tisuću leševa...brijem da se tak nekak zval film, umro sam od straha...

to ti je od rob zombija, house of 1000 corpses, film je vise bolestan nego strasan, taj rob ti je konstatno na nekim psihodelicnim drogama

Originalno postovano od strane euforia euforia piše:

Inače, ja se userem i na Resident Evil...ma nemogu ja gledat horore, duša mi je premeka   

ROTFL
Na vrh
Jack Bauer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 12:23
Stephen King's "Rose red"
Na vrh
dragonheart View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 13:43
Šta je smješno,pa samo taj naglasak smješni britanski dok izgovara tu rečenicu,fuck me,i ono kada kaže taj glas njenoj staroj sa glasom koji ima zvuk ko pijani mister bean-DO YO KNOW WHAT IS SHE DONE,YOUR c**t nešta DAUGHTER,a pritom joj se glava okreće ko kod bubimira,premda nisam gledao vjerujem da je Exorcism of Emily Rose puno bolje i realnije urađen.
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 21:48

Originalno postovano od strane dragonheart dragonheart piše:

Šta je smješno,pa samo taj naglasak smješni britanski dok izgovara tu rečenicu,fuck me,i ono kada kaže taj glas njenoj staroj sa glasom koji ima zvuk ko pijani mister bean-DO YO KNOW WHAT IS SHE DONE,YOUR c**t nešta DAUGHTER,a pritom joj se glava okreće ko kod bubimira,premda nisam gledao vjerujem da je Exorcism of Emily Rose puno bolje i realnije urađen.

De ne budi glup to je legendaran klasik

Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 11:51

emily rose je sranje od filma...više se nagledaš suđenja nego brutalnih scena....Više se radi o odvjetnici koja se preobratila nego o nekon exorcizmu...Sve fore su pokupili iz prvog exorcista i tu su već jako fulali...

Ja sam strgan ko guzica gledao taj film i nije me uhvatilo strave ni mrvičak...

E ,zaboravih kao Kingov fan (sramota!)najbolji lik svih vremena :IT - Pennywise the clown

Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 14:10
Originalno postovano od strane CMIBOR CMIBOR piše:

E ,zaboravih kao Kingov fan (sramota!)najbolji lik svih vremena :IT - Pennywise the clown

Ovo potpisujem! Pennywise za sva vremena!!!

A Emily Rose je govno obicno. To i nije horror, vise je kao teoloska rasprava o dobru i zlu, advokatici, sudskom procesu... Emily opste ne stoji kao lik, zato jer nije ni napisana kako valja. Da bi saosecao sa zrtvom, moras je upoznati pre nego je postala zrtva. Emily vristi i luduje kroz ceo film, nemas pojma kakva je bila prije i samo gledas na sat kad ce kraj.

Drugo je Exorcit, on je legend

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.