| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
pozdrav... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
tony-vt
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: pozdrav...Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 00:07 |
|
lijepi pozdrav svima članicama i članovima foruma, osobno se ne bavim toliko filmografiom ali uvijek volim pogledati dobar film, neovisno o žanru i godini stvaranja djela kao ni o glavnim facama u filmu. Ćesto puta je no name film bolji nego neki napuhani holivudski hi budget movie. Osim na faxsu, kad sam morao, u zadnje vrijeme ne pratim toliko zbivanja u 7 umijetnosti no kako sam već rekao uvijek sam za dobar film...
O sebi nemam kaj napisati, nek klišei i otrcane fraze nikome ništa ne znaće, preskaćemo taj dio... u nekoliko navrata htio sam se upustiti u prevođenje nekih filmova, no vrijeme mi nikad nije dozvoljavalo i završetak samog prevoda tako da je to bilo uzalud potraćeno vrijeme no ko zna možda sad uz Vasu cijenjenu pomoć to i napravim, a ujedno sam tu ako kome nešto zapne pa sam prevod treba doraditi li tome slićno, nisam poliglot ali dobro baratam i anglo saxsonskim i retoromannskim jezicima, no pojedine naglaske i jezike trećeg svijeta ne razumijem ni malo kao ni mandarinske varijacije... sve u svemu zahvaljjem na primanju u društvo filmofilićara... LP... ![]() |
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51215 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 00:36 |
|
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 11:43 |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |