| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Razmena DVD-a (Srbija) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
dark.maxa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2006 Lokacija: Taiwan Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Razmena DVD-a (Srbija)Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2006 u 00:02 |
|
Zainteresovani iz Srbije neka se jave na email dark.maxa@gmail.com
Nudim u razmenu preko hiljadu DVD naslova. Zainteresovani neka posalju katalog na email, na katalog uzvracam katalogom. Puno pozdrava! ps. NISAM zainteresovan za divx, mp3, programe i igre, SAMO prave DVD filmove, konverzije iz DivX-a ne dolaze u obzir za razmenu |
|
![]() |
|
Tiesto
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 21.Veljaca/Feb.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 16 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2006 u 23:25 |
|
Zanima me oko 20-tak DVD naslova da bih upotpunio kolekciju.Nadam se da cu skupiti malo volje da napravim katalog moje kolekcije (oko 200 DVD-ja) pa da razmenimo ako te nesto bude zanimalo P.S. Zanima me samo FULL DVD! Nikako od Divx-a pravljen DVD ili slicno. |
|
![]() |
|
dark.maxa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2006 Lokacija: Taiwan Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2006 u 23:47 |
|
Naravno, pa recimo u svojoj kolekciji nemam Fightclub i jos neke odlicne filmove samo zato sto necu da pravim od DivX-a.
U principu sve sto mi treba mogu manje vise besplatno nabaviti u DivX formatu pa sam konvertovati u DVD, ali cenim kvalitet i zato hocu iskljucivo pravi DVD. Kad sastavis katalog, slobodno pusti na email. Pozdrav. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |