| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Girl with All the Gifts (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Girl with All the Gifts (2016)Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2017 u 19:15 |
|
Colm McCarthy tv režiser ( Peaky Blinders, Injustice, Ripper Street..)
Melanie je dio eksperimenta. Ona i još 20-tak djece su čuvani od strane naoružanih vojnika u laboratoriju. Služe ne samo za proučavanje, već se znanstvenici nadaju i cjepivu protiv gljivica koji ljude pretvaraju u zombije. Nakon što brzi i krvoločni zombiji provale u vojnu bazu, slijedi borba za goli život. Nekolicini preživjelih Melanie je jedina nada za spas života. No Melanie nije ljudsko biće....
Atraktivni zombie hit, koji j daleko od uobičajenoga smeća, koje se gotovo svakodnevno snima u svijetu. Kao prvo, film ima stvarno dobru priču. Nije pojednostavljena kao što je u većini zombie flickova. Drugo: Glenn Close, Gemma Arterton i odlična klinka Sennia Nanua. Više no dobra ekipa za držati vodu u brzom akcijskom dijelu, no dovoljno dobri i za onaj drugi, dramatski vrijedan dio filma, koji inače najčešće pokvare loši glumci u B-produkciji.
Gledati?- Svakako !
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 09:59 |
|
Film The Girl with All the Gifts koji bi na prvi i na svaki drug pogled
opisao kao odličnu kombinaciju dva zombi filma. Mislim na 28 Days Later
(2002) i Children of Men (2006). The Girl with All the Gifts uzima od
oba filma ponešto a ipak na kraju daje nešto svoje. Nudi surovi
evolutivni darvinizam, nihilističku završnicu u kojoj ljudska vrsta
izumire i pravi mesto savršenijem obliku života.
Reditelj K.Makarti se pokazao kao majstor svog zanata u serijama koje je režirao ali ovaj njegov prvenac je ono što se kod mene računa. Isto važi i za scenaristu koji je svoju knjigu prepravio u scenario. Od glumačke ekipe sve pohvale damama. Preporuka. |
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 15:37 |
|
Bio u bioskopima i prošao prilično nezapaženo. Dobar. Malo mu fali da bude odličan...
|
|
![]() |
|
chiba
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2017 u 09:10 |
|
Stvarno je dobar.
|
|
![]() |
|
adm1r
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 2853 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2018 u 18:29 |
|
Glumci odlični i zbog njih sam i izdržao do kraja filma, ali jedva. Odlična scenografija i lokacije na kojima je film sniman. Sviđa mi se i što ima sličnosti sa igricom Last of Us. I to je sve. Ne bih da kažem da je film loš, ali me poprilično smorio.
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |