| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
In the Footsteps of Alexander the Great (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: In the Footsteps of Alexander the Great (1998)Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2016 u 22:05 |
|
In the Footsteps of Alexander the Great (1998) ![]() Režija: David Wallace Scenarij: Homer, Michael Wood Žanr: Dokumentarni, Biografija Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 1 sezona, 4 epizode, 240 min Michael Wood ... Host Britanski povjesničar Michael Wood predstavlja nam dokumentarni serijal o putovanju Aleksandra Velikog od Vergine u Makedoniji gdje je Aleksandrov otac Filip II Makedonski, umro, i gdje je Aleksandar proglašen kraljem. Wood nas vodi preko sedamnaest današnjih država, do granica Indije i Mezopotamije gdje je Aleksandar Veliki i umro. Prevode radi: fixup |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2017 u 23:25 |
|
Serija je prevedena, fixup hvala za prijevode 🌻
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |