| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Il ragazzo invisibile Aka The Invisible Boy (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Il ragazzo invisibile Aka The Invisible Boy (2014)Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2016 u 02:27 |
|
Il ragazzo invisibile (2014) Aka The Invisible Boy ![]() Režija: Gabriele Salvatores Scenarij: Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi Žanr: Avantura, Komedija, Fantazija, Sci-Fi Jezik: Talijanski Država: Italija, Francuska Trajanje: 110 min Ludovico Girardello ... Michele Valeria Golino ... Giovanna Fabrizio Bentivoglio ... Basili Christo Jivkov ... Andreij Noa Zatta ... Stella Assil Kandil ... Candela Filippo Valese ... Martino Enea Barozzi ... Brando Riccardo Gasparini ... Ivan Sramežljivi trinaestogodišnji Michele odrasta u mirnom morskom gradiću i zaljubljen je u djevojčicu Stellu te se nada kako će ga ona primijetiti iako osjeća kako je ona u potpunosti nesvjesna njegove prisutnosti. Jednog sasvim običnog i po ničemu posebnog dana Michele se pogleda u ogledalo te otkriva nešto vrlo neobično postao je nevidljiv. Zajedno s otkrićem da je nevidljiv stiže i nevjerojatna avantura. Prevod je uradio: donatodibergamo |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |