| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
If I Should Fall from Grace: The Shane MacGowan Story (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: If I Should Fall from Grace: The Shane MacGowan Story (2001)Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2016 u 20:19 |
|
If I Should Fall from Grace: The Shane MacGowan Story (2001) ![]() Žanr: Dokumentarni, Biografski, Muzika Trajanje: 91 min Država: Irska Jezik: Engleski Režija: Sarah Share Uloge: Nick Cave, Philip Chevron, Victoria Mary Clarke, Elvis Costello, Johnny Depp Philip Gaston, John Lydon, Kirsty MacColl, Maurice MacGowan, Shane MacGowan Therese MacGowan, Sinéad O'Connor... Osebujni lik svjetske glazbene scene, Shane MacGowan je objavio dokumentarac o svom životu. Dokumentarni film i 17 live nastupa nalazi se na DVD-u nazvanom "If I Should Fall From Grace – The Shane MacGowan Story". U dokumentarcu se pojavljuje Shaneova obitelj, bliski prijatelji, poznati glazbenici, kao i sam Shane, a svi oni će govoriti o Shaneovom životu od njegovog rođenja, odrastanju, pjevanju u Poguesima i o njegovom novom bendu Popes. Bivši frontmen legendarnih Poguesa svojim načinom života i intepretiranjem svojih pjesama stekao je poseban status kako među fanovima i kritikom, tako i među kolegama glazbenicima. izvor: muzika.hr Prevod najavio iromafia111 |
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2016 u 15:06 |
|
Da li je on još uvijek živ?
Mislim, ne Iro već Shane.
|
|
![]() |
|
Filaret
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2016 u 20:25 |
|
Ha, ha... baš neki dan sam se i ja pitao. Živ je i napravio zube pride...
P.S. Moj prijatelj, godište 69. je krenuo u poduhvat zamene zuba bez mostova i platio 5.000 ojra. Ništa ne boli, kaže, lepota je najvažnija... Čekam da kupi kabriolet, periku i naočare za sunce i krene da prepada srednjoškolke... Znaš ono, mačak, koji si razred? Kad malo razmislim... |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72035 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2016 u 19:20 |
|
Nema ljepšeg nego kad prevodiš, a u engleskom titlu piše "???". Shane mrmlja i bulazni pa su moguće greške u prijevodu.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2016 u 23:31 |
|
Hvala iro ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72035 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2016 u 23:46 |
|
Nema na čemu.
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |