| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dames 4 Aka No Babies on the Field (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dames 4 Aka No Babies on the Field (2015)Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2016 u 23:55 |
|
Dames 4 Aka No Babies on the Field (2015) ![]() Režija: Maurice Trouwborst Scenarij: Lotte Tabbers Žanr: Komedija, Sport Jezik: Nizozemski Država: Nizozemska Trajanje: 90 min Hannah van Lunteren ... Wyne Walter Bart ... David Elisa Beuger ... Welmoed Ludwig Bindervoet ... Bas Sarah Chronis ... Rosa Kristen Denkers ... Verkoopster Renée Fokker ... Lydia Wyne ima 32, usamljena je i frustirana jer ju je ostavio njen dečko koji nije želio djecu a cimerica i prijateljica Nanda se je odselila. Iz dosade, Wyne osnuje žensku nogometnu ekipu i ubrzo okupi grupu ambicioznih ali i prilično beznadnih igračica. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |