| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
À moi seule Aka Coming Home (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: À moi seule Aka Coming Home (2012)Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2016 u 01:48 |
|
À moi seule Aka Coming Home (2012) ![]() Režija: Frédéric Videau Scenarij: Frédéric Videau Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 91 min Agathe Bonitzer ... Gaëlle Faroult Reda Kateb ... Vincent Maillard Hélène Fillières ... Anne Morellini Noémie Lvovsky ... Sabine Faroult Jacques Bonnaffé ... Yves Faroult Grégory Gadebois ... Frank Marie Payen ... Juliette, la femme du train Margot Couture ... Gaëlle à 10 ans Mlada žena se pokušava prilagoditi na slobodu nakon osam godina zatočeništva od strane starijeg muškarca koji ju je držao zatvorenom u podrumu svoje seoske kuće. Prevod je uradio: crni60 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |