| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Duet for One (1986) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Duet for One (1986)Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2016 u 00:32 |
|
Duet for One (1986) ![]() Režija: Andrey Konchalovskiy Scenarij: Tom Kempinski, prema vlastitom djelu Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 107 min Julie Andrews ... Stephanie Anderson Alan Bates ... David Cornwallis Max von Sydow ... Dr. Louis Feldman Rupert Everett ... Constantine Kassanis Margaret Courtenay ... Sonia Randvich Cathryn Harrison ... Penny Smallwood Sigfrit Steiner ... Leonid Lefimov Liam Neeson ... Totter Film je snimljen prema kazališnoj drami o briljantnoj koncertnoj violinistkinji Stephanie Anderson, koja boluje od multiple skleroze. Uz bolest, Stephanie se bori i sa nevjerom svog muža Davida, i sa štićenikom Constantine koji se je 'prodao' popularnoj zabavi. Pokušavajući istovremeno rješavati toliko problema, Stephanie odlazi na terapiju kod psihijatra Dr. Louiasa Feldmana. NAGRADE: 1987 - Golden Globes, USA Julie Andrews, nominacija nagrade Zlatni globus za najbolju žensku ulogu |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |