| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
El destierro Aka The Exile (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: El destierro Aka The Exile (2015)Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2016 u 01:04 |
|
El destierro Aka The Exile (2015) ![]() Režija: Arturo Ruiz Serrano Scenarij: Arturo Ruiz Serrano Žanr: Drama, Ratni Jezik: Španski Država: Španija Trajanje: 87 min Eric Francés ... Silverio Monika Kowalska ... Chloe Chani Martín ... Paulino Joan Carles Suau ... Teo Za vrijeme građanskog rata u Španiji, student teologije Teo, dobije prekomandu i odlazi u udaljenu tvrđavu na vrhu planine u kojoj dijeli prostor sa Silveriom sa kojim je cijelo vrijeme u sukobu. Svađaju se oko svega ali kako vrijeme prolazi polako prihvataju kompromise sve dok s njima ne počne živjeti ranjena žena Solska. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |