Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - dokumentarci
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Wirtualna wojna Aka Man at War (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Wirtualna wojna Aka Man at War (2012)

Wirtualna wojna

Wirtualna wojna (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Čovjek u ratu

Godina:

2012

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

70 min

Režija:

Jacek Blawut

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Wirtualna wojna Aka Man at War (2012)
    Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2016 u 23:50

Wirtualna wojna Aka Man at War (2012)

Režija: Jacek Blawut
Žanr: Dokumentarni
Jezik: Poljski
Država: Poljska
Trajanje: 70 min

Priča o ljudima fasciniranim Drugim svjetskim ratom, koji svoju strast zadovoljavaju u carstvu kompjuterskih igrica.
Igrači zauzimaju mjesto pilota aviona iz Drugog svjetskog rata i učestvuju u zračnim bitkama. Neki svoju strast vide
kao hobi, ali za mnoge je postala bit života. Igre im oduzimaju većinu vremena nauštrb društvenih kontakata.
Prijatelji iz virtuelnih eskadrila zamjenjuju njihove prave prijatelje, zajedno završavaju obuku i susreću se na
sastancima, a važan dio njihovih života su i njihovi virtualni neprijatelji, piloti drugih zemalja. Režiser predstavlja
igrače iz nekoliko zemalja, Amerike, Poljske, Njemačke i Rusije, te nam pruža uvid u njihove živote i istražuje zašto
među nama postoji toliko interesovanje za Drugi svjetski rat. 

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.