Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Star Trek & Seinfeld
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Star Trek & Seinfeld

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Nrg85 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nrg85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Star Trek & Seinfeld
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:47
Pozdrav svima!
Novi sam i ovo mi je prvi post.
Trebaju mi titlovi za Star Trek & Seinfeld, sve sezone.
Pretrazio sam forum i stranicu i nasao dosta doga al problem je sto je vecina toga .srt.
Meni bi trebali .sub.
To je zato da te serije mogu gledati na divx playeru koji cita samo .sub titlove.
Vidio sam u dosta topica da ljudi mole da im se posalje na mail pa ako netko ima ove titlove u .sub formatu molio bih da mi posalje na :
antun.vuletic@riteh.hr

Hvala!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:50
dobro dosao

ima ti jack sve star drek serijale hrt-rip, uglavnjen titl

pretrazi malo po forumu pa ces naci, i jeftino je
Na vrh
Nrg85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nrg85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:59
Nasao sam dosta toga al vise-manje sve je .srt.
Meni bi trebali .sub.
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:01
http://www.crogate.net/  pogledaj tu
Na vrh
Nrg85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nrg85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:10
Hvala al ako nisam krivo vidio cini mi se da su tamo samo za stargate.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:11
kazem, nabavi si hrt-rip ili sam pretvaraj u sub pomocu subtitle workshopa
Na vrh
Nrg85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nrg85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:17
Hoces reci da umjesto ovih serija koje imam a skinute su s neta preko DC++ od stranaca nabavim serije koje su ripane s hrt-a sto bi znacilo da imaju prijevod?
Dobar savjet al velik posao buduci da imam sve epoizode al ne hrt-rip.
Meni osobno ne treba titl al treba mojoj mami pa se sad trudim nabaviti ga.

Moze malo pojasnjenja o tom pretvarajnu u sub pomocu workshopa?
Koliko je komplicirano i koliko tocno pretvara, hoce li titl kasniti za zvukom ili ce biti dobar?
Gdje nabaviti workshop?

Svejedno molim da ako netko ima .sub titlove da mi posalje na mail.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:20
ne vjerujem da netko ima

javi mi se na mail speedyos@gmail.com
pa cu ti objasniti
Na vrh
Nrg85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nrg85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:23
Ok. posaljem ti mail.
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:23
kak si ti dobar speedić
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:25
jel vidis, bas sam srce
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:31
ponekad!!  jesi
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:35
ma burek
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.