| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wir Monster Aka We Monsters (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wir Monster Aka We Monsters (2016)Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2016 u 02:18 |
|
Wir Monster aka We Monsters (2016) Žanr: Drama / Triler Režija: Sebastian Ko Scenario: Sebastian Ko / Marcus Seibert Zemlja: Nemačka Jezik: Nemački Trajanje: 95 min. Uloge: Mehdi Nebbou ... Paul
U trenutku psihičke nestabilnosti zbog razdvojenosti svojih roditelja mlada devojka ubija svog najboljeg prijatelja. Roditelji to znaju i pokušavaju da je zaštite, ali jedna laž vodi u drugu i pitanje je koliko će moći da se nose sa situacijom, dok ćerka vidi priliku da ih ponovo zbliži. Prevod najavio: robin12345 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2016 u 02:20 |
|
Prevod uradio: robin12345 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Online Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2016 u 08:38 |
|
Film je teški crnjak, malo mi je žao što ga ljudi nisu "prepoznali". Kada sam gledao film, stalno sam razmišljao, što bih ja na njihovom mjestu. Imam kćer i sina. Što bih sve učinio , koliko bih daleko išao? Dobra tema za forum, vezano uz film.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |