| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Freistatt Aka Sanctuary (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Freistatt Aka Sanctuary (2015)Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2016 u 00:56 |
|
Freistatt Aka Sanctuary (2015) ![]() Režija: Marc Brummund Scenarij: Marc Brummund, Nicole Armbruster Žanr: Drama Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 104 min Louis Hofmann ... Wolfgang Alexander Held ... Hausvater Brockmann Jonas Berg ... Jürgen Stephan Grossmann ... Bruder Wilde Max Riemelt ... Bruder Krapp Katharina Lorenz ... Ingrid Uwe Bohm ... Heinz Langston Uibel ... Anton U maju 1968, za vrijeme seksualne revolucije, rock'n'rolla, mini sukanja, protesta protiv rata u Vijetnamu, buntovnog dječaka Wolfganga pošalju u Freistatt, sirotište za problematičnu djecu, gdje treba naučiti biti pristojan dječak. Wolfgang se buni zbog loših uslova za rad i nemoralnih metoda podučavanja, ali ga ipak ništa ne slama. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |