Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - divx player
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

divx player

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AspX View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: divx player
    Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 23:09
Imam jedan mali problem.Pogledao sam underworld evolution na kompu i sve je bilo ok,ali kada sam spržio na cd i htio gledati na divx playeru titl mi je bio na španjolskom (provjerio sam na 2 različita uređaja).Kako je moguće da isti file na kompu uredno reproducira hrvatski a na playeru španj.Jel itko zna u čemu je problem i kako ga riješiti..
Na vrh
Malinar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Malinar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 23:46

Koji plejer koristis za gledanje filmova? Verovatno treba da zadas novu putanju gde ti se titl nalazi, odnosno koji titl zelis da ti plejer pusta. Verovatno u folderu gde ti se nalazi film imas i ta dva titla HR i Spanski.

Daj novu putanju plejeru ili FFDshow neznam sta ti pusta titl.

Nedajte ljudi da ovaj sajt padne u ruke neprijatelju.
Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 15:08
Samo je jedan titl zato mi nije ni jasno i bez brige dobar titl učita ali što god da napravim uvijek isto
I nije na jednom playeru da se to dešava nago se isti problem pojavljuje i na drugom različitog proizvođača
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 15:16
Jesi provjerio opet na kompu taj sprženi cd. Možda si se zajebo pa snimio pogrešni titl
Na vrh
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:00
Originalno postovano od strane AspX AspX piše:

Imam jedan mali problem.Pogledao sam underworld evolution na kompu i sve je bilo ok,ali kada sam spr�io na cd i htio gledati na divx playeru titl mi je bio na �panjolskom (provjerio sam na 2 različita uređaja).Kako je moguće da isti file na kompu uredno reproducira hrvatski a na playeru �panj.Jel itko zna u čemu je problem i kako ga rije�iti..

ja znam u cem je frka...

i meni se to desilo s jednim filmom...

uglavnom, imas program koji se zove AviSub i s njim je netko ugradio titlove u taj tvoj film.. ne bas onako klasicno ugradio u sliku, nego se titlovi nalaze u divx-u, pored filma... koliko sam ja skuzila nijedan divx player na kompu ne pokazuje te ugradjene titlove, ali kad stavis taj film u dvd-divx player za tv onda ce ti player procitati te ugradjene titlove... i koliko znam, nece mariti uopce za one titlove koji stoje pored filma... te nece htjeti pustiti nego ce samo htjeti taj ugradjeni titl...

ja imam pioneer dv-2850 i on nazalost tako radi... :(

jedino rjesenje ti je da si skines AviSub i ugradis svoj titl, pored onog vec ugradjenog (AviSub dopusta nekoliko ugradjenih titlova).. onda ce ti dati da biras koji titl hoces... to ugradjivanje ti traje par minuta jer on snimi titl kao bitmape i onda ih ugradi u divx kao slike, pored filma.. ne dira film...

a mozda i postoji neki program za micanje tih ugradjenih titlova iz AviSub-a, ali ja ne znam koji je....

eto, valjda sam pomogla.. :)

Na vrh
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:04
inace, te filmove sa ugradjenim titlom pomocu avisub-a mozes prepoznati tako sto ces taj divx pogledati u nekom editoru (text editor ili hex editor) i negdje u headeru (na pocetku) ce pisati "subtitles".... 

Na vrh
begla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj begla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 22:07

ili probaj negdje u setup playera da ugasis da ne prikazuje captions

mislim da ce to pomoci ako imas tu opciju na playeru

Na vrh
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:23
Originalno postovano od strane begla begla piše:

ili probaj negdje u setup playera da ugasis da ne prikazuje captions

mislim da ce to pomoci ako imas tu opciju na playeru

jel se to moze iskljuciti negdje na pioneeru?
evo sad sam pogledala sve opcije i nist slicno ne nalazim..

koji ti player imas?

Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 23:30
Hvala na objašnjenju,sutra cu probati ugraditi titl
Na vrh
begla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj begla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 10:27
u mene je yamada DVX6600
Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 14:12
Originalno postovano od strane begla begla piše:

u mene je yamada DVX6600

i kakav problem imas?
Na vrh
begla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj begla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 21:19
nikakav, odgovarao sam Mrs.Smithu na pitanje koji player imam
Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2006 u 11:41
ne bi ni trebo imati, yamade su medju najboljim plejerima
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.