| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Miele Aka Honey (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Miele Aka Honey (2013)Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2016 u 02:01 |
|
Miele Aka Honey (2013) ![]() Režija: Valeria Golino Scenarij: Valeria Golino, prema romanu Maura Covacicha Žanr: Drama Jezik: Talijanski Država: Italija, Francuska Trajanje: 96 min Jasmine Trinca ... Irene Carlo Cecchi ... Carlo Grimaldi Libero De Rienzo ... Rocco Vinicio Marchioni ... Stefano Iaia Forte ... Clelia Roberto De Francesco ... Filippo Barbara Ronchi ... Sandra Massimiliano Iacolucci ... Padre di Irene Mlada Italijanka Irene, poznata kao Honey, otputuje u Meksiko gdje kupi lijek Lamputal koji se koristi za eutanaziju bolesnih životinja. U povratku kući u Italiju, Honey taj lijek počinje koristiti tako da ljudima koji imaju velike bolove pomogne dostojanstveno umrijeti. Kada joj se obrati gospodin Grimaldi, inžinjer iz Rima koji želi njene usluge, njegov odaziv poljulja sva Irenina uvjerenja. Prevod je uradio: veljko13 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |