| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Poddubnyy Aka Iron Ivan (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
tplc
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 27.Svibanj/May.2010 Lokacija: Despotovac Status: Online Points: 983 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Poddubnyy Aka Iron Ivan (2014)Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2016 u 22:45 |
|
Podubni Поддубный Aka Poddubnyy Aka Iron Ivan Zemlja: Rusija Jezik: Ruski Godina: 2012 Žanr: Biografski Scenario: Jurij Korotkov Režija: Gleb Orlov Glavne uloge: Mihail Porečenkov Katerina Špica Aleksandar Mihajlov Roman Madjanov Mihail Krilov Sadržaj: Film govori o ruskom rvaču Ivanu Podubnom, koga su u prvoj četvrtini 20. veka smatrali najjačim čovekom na svetu i nazivali ga Šampion šampiona. O fizičkoj snazi i snazi volje Podubnog ispredane su legende. Sa 55 godina još uvek je bio nepobediv. Po pitanju poštenja i časti, nije znao za kompromise. Samo je ljubav mogla Gvozdenog Ivana da položi na obe lopatice... Prevod najavio: tplc Ažurirao tplc - 28.Kolovoz/Aug.2016 u 23:09 |
|
|
Qui nunquam male, nunquam bene agit.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2016 u 18:35 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2022 u 01:40 |
|
Hvala za prevod!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |