| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vozvrashchenie Aka The Return (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vozvrashchenie Aka The Return (2003)Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2016 u 14:18 |
|
Originalni nalsov: Возвращение
Žanr: Drama
U život dva brata neočekivano se vraća otac, koga znaju samo sa fotografije.
Ažurirao Gajtana - 19.Kolovoz/Aug.2016 u 10:54 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2024 u 09:22 |
|
Pa opis dovoljan, samo da otac je 12 godina čini mi se bio odsutan, u filmu u jednom dijalogu spominje se mesto nešto oko hrane, pa možemo da nagađamo. Dosta stvari oko oca može da se nagađa, malo i neke stvari da se tumače, da li je neka metafora , alegorija. U suštini da istaknem da je ovo drama ali dobra, sa nekim elementima da vas drži u neizvesnosti, spora je radnja ali kamera radi posao i neverbalna gluma. Fotografija mi se sviđa, gluma je odlična, predeli kroz putovanje, pa i vremenski uslovi zanimljivi oko kiše, lepi i dugi kadrovi. U osnovi porodica, očinska figura, dinamika odnosa, i suprotnosti u karakterima i doživljajima, emocijama, i to mi se sviđa. Ipak je sve na dečacima. Imaju neke stvari koje su nedorečene, voleo bih da su delić otkrili ali ostavljeno je za tumačenje, a i to nije preterano bitno. Sve u svemu prijao mi je film. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |