Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Valentino (1977)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Valentino (1977)

Valentino

Valentino (1977)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Valentino

Godina:

1977

Žanr:

biografski, drama

Trajanje:

128 min

Režija:

Ken Russell

Scenarij:

Ken Russell
, Mardik Martin
, Brad Steiger
, Chaw Mank

Glavne uloge:

Seymour Cassel
  >  George Ullman
Carol Kane
  >  Starlet
Leslie Caron
  >  Alla Nazimova
David de Keyser
  >  Joseph Schenck
Anthony Dowell
  >  Vaslav Nijinsky
Huntz Hall
  >  Jesse Lasky
Lindsay Kemp
  >  Angus McBride
Felicity Kendal
  >  June Mathis
Alfred Marks
  >  Richard Rowland
Penelope Milford
  >  Lorna Sinclair (as Penny Milford)
Rudolf Nureyev
  >  Rudolph Valentino
Leland Palmer
  >  Marjorie Tain
Michelle Phillips
  >  Natasha Rambova
Linda Thorson
  >  Billie Streeter
Peter Vaughan
  >  Rory O'Neil

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Vvesko View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vvesko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Valentino (1977)
    Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2016 u 23:16

Valentino (1977)

Režija: Ken Russell
Scenarij: Ken Russell
Žanr: Biografska Drama
Jezik: Engleski
Država: Velika Britanija, SAD
Trajanje: 128 minuta

Uloge:
Rudolf Nureyev, Leslie Caron, Michelle Phillips, Felicity Kendal, Seymour Cassel, Peter Vaughan... 

1926. godine, nakon prerane i tragične smrti glumca iz nemih filmova, dolazi do prave pometnje na ulicama među ženskom populacijom pa čak i do izvršenja samoubistava. 
Taj glumac je Rudolf Valentino...
Ovo je film o njemu, o najvećem zavodniku svih vremena, rent-a plesaču, žigolu, glumcu...

Preveo/la:
wizardmtk

Ažurirao Vvesko - 01.Kolovoz/Aug.2016 u 23:17

Na vrh
direktnojug View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj direktnojug Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2016 u 09:09
Ovo se gleda obavezno!!!
“Svi su rođeni slobodni a svugde su u lancima”
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2016 u 11:58
  Posto prevodilac , ne moze da se seti, gde je skinuo film i za koju verziju filma pase njegov titl, evo moje pomoci svima kojim je stalo do ovo remek dela od filma.

.

Na besplatnom trackeru  www.rutracker.org, treba skinuti film , ima preko 5 Gb -film je dvd5.

Onda treba sa programo MakeMKV, DVD5 pretvoriti u jedan fajl, to jest u jedan Mkv fajl.

Zatim treba  sa programom MKVtollnix Gui ver.9.1.0  ,izbaciti dva ruska audio kanala sa njihovom nadsihronizacijom, ostaviti samo jedan audio kanal sa engleskim jezikom.

Konacno treba sam  titl  u  programu Subtitle workshop , pomeriti sa +, da ide kasnije 13,378 sekundi.

Cekao sam ovaj dan 40 godina. Za vreme Jugoslavije , gledao sam film iste godine na drzavnoj televiziji.
Na vrh
wizardmtk View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wizardmtk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2016 u 14:03
Prevodilac se seća gde je skinuo film Smile i uz malu doradu vremena paše svim izdanjima, tako da opušteno, uživajte. Pozdrav svima.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2016 u 00:37
Originalno postovano od strane direktnojug direktnojug piše:

Ovo se gleda obavezno!!!

Svakako! Wink

wizardmtk hvala za prevod uzdravlje

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2017 u 11:03
Mnogo sam voleo ovaj film.  U to vreme, nešto malo pre neta, gotovo nemogućeg za naći, nije ga bilo na VHS-u, ko tek da čeka tv program, to može da potraje 20 godina. Te sam pobenavio od sreće kada sam jednog dana video da će se prikazivati u Kinoteci... Praznik!!! (i bez Rima) Zapravo, osim Rourkea, omiljeni avatar mi je upravo Valentino, iz filma Son of Sheik, no da se ne gubim trivijama, meni je svakako odličan ovaj filmić (mogao bih baš da ga ponovim, gledah ga sa nekih 17, 18 godina)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.