| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Kettering Incident (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Kettering Incident (2016)Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2016 u 20:19 |
|
|
The Kettering Incident (2016)
|
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2016 u 12:37 |
|
|
"The Kettering Incident"
Tasmanija osim tasmanijskog vraga i lijepe prirode, snima i serijale. Možda bolje da živi od turizma, no od snimanja serija. Anna Macy je liječnica u Londonu. Ima neobjašnjive epizode black-outa, no CT pokazuje i lezije na prednjem čeonom režnju, pa ona to pripisuje tome....sve dok..se ne probudi u automobilu nadomak svoga rodnoga mjesta Ketteringa , na otočiću blizu Tasmanije. Lokalno stanovništvo nije baš sretno s njenim "povratkom", jer je Anna kao tinejđerka povezana s nikada razjašnjenim nestankom male Gillian.. Ovo je doslovce miš-maš svega i svačega. Osnovne crte Sf, režiseri se malo drže, malo zalutaju u sapunicu, preljube, ekologiju ( serije podsjeća jako na Jordskott ). Ima dosta bacanja prašine u oči gledateljima, što su za mene neprihvatljivi trikovi. Dosta otvorenih pitanja, bez odgovora. Skretanja, pa novih putova, nikada završenih...Nije mi se svidjela, no držala me ta sitna misterija, jer se ništa ne riješava... do zadnjih 5 minuta. Na sreću ima samo 8 epizoda. Mislim da je to samo za očajne ljubitelje Sf misterije...Gledati na vlastitu odgovornost, da sam ovo ja pročitao, ne bih je gledao, zato ovo i pišem. ![]() |
||
![]() |
||
ameo02
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: HR Status: Offline Points: 658 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2016 u 17:25 |
|
|
fina serijica koja polako izgara sve dok ne postane p*** dim.
kaj je ono na kraju bilo, bog neka zna. ako ovo ne dobije drugu sezonu serija je gubitak vremena, osim ako ne čeznete za finim prizorima Tasmanije i pitanjima bez odgovora, ko što ovaj gore kaže. no tko će ih znat, mislim da je The Code izašo nakon 2 godine sa 2. sezonom, pa bi moglo i ovo - jer žena koja glumi Annu je prezaposlena i neizgledno je da će se snimati tako brzo, ako će se snimati uopće. |
||
![]() |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |