| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Secret Life of Marilyn Monroe (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Secret Life of Marilyn Monroe (2015)Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2016 u 18:04 |
|
The Secret Life of Marilyn Monroe (2015) ![]() Režija: Laurie Collyer Scenarij: Stephen Kronish Žanr: Biografski Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 1 sezona, 2 epizode, 2 x 84 min Susan Sarandon ... Gladys Mortenson Kelli Garner ... Marilyn Monroe Embeth Davidtz ... Natasha Lytess Jack Noseworthy ... Alan DeShields Eva Amurri Martino ... Young Gladys Stephen Bogaert ... Arthur Miller Giacomo Gianniotti... Jimmy Dougherty Peter MacNeill ... Joseph M. Schenck Barry Flatman ... Darryl F. Zanuck Serija je snimljena prema istoimenom djelu američkog novinara i biografa J. Randija Taraborrellija i portret je mlade Norme Jeane Mortenson koja živi usamljenim životom bez ljubavi i majke, i usprkos tome Norma Jean odraste u duhovitu, pametnu i ambicioznu ženu koja uskoro postane simbol jedne ere. Serija se fokusira na njen privatan život; odnos sa psihički poremećenom majkom; tri propala braka i i njezine veze s Joeom DiMaggiom, Arthurom Millerom i Johnom F. Kennedyjem. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |