| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Only Two Can Play (1962) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Only Two Can Play (1962)Objavljeno: 29.Svibanj/May.2016 u 05:25 |
|
Only Two Can Play (1962) ![]() Režija: Sidney Gilliat Scenarij: Bryan Forbes, prema priči Kingsleya Amisa Žanr: Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 106 min Peter Sellers ... John Lewis Mai Zetterling ... Liz Virginia Maskell... Jean Lewis Kenneth Griffith... Ieuan Jenkins Raymond Huntley ... Vernon David Davies ... Benyon Maudie Edwards ... Mrs. Edna Davies Meredith Edwards... Clergyman on the Committee John Le Mesurier ... Salter Frederick Piper ... Mr. Davies Zabavna komedija u kojoj Peter Sellers glumi Johna Lewisa, knjižničara iz Walesa, koji je u dugogodišnjem je braku s Jean. Kada upozna Elizabeth Gruffydd Williams, suprugu vijećnika Vernona, upusti se njom u ljubavnu aferu. Prevod je uradio: Svetofil |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |