| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Miracle Of The White Stallions (1963) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Miracle Of The White Stallions (1963)Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2016 u 09:09 |
|
Miracle Of The White Stallions (1963) ![]() Režija: Arthur Hiller Scenarij: AJ Carothers, prema djelu Aloisa Podhajskog Žanr: Obiteljski, Drama, Ratni, Avantura Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 93 min / 118 min Robert Taylor ... Col. Podhajsky Lilli Palmer ... Vedena Podhajsky Curd Jürgens ... Gen. Tellheim Eddie Albert ... Rider Otto James Franciscus ... Maj. Hoffman John Larch ... General George S. Patton, Jr. Brigitte Horney ... Countess Arco-Valley Philip Abbott ... Col. Reed Charles Regnier ... Gen. Stryker Erik Schumann ... Capt. Ranhoff Priča o austrijskom pukovniku Alojziju Podhajskom koji za vrijeme Drugog svjetskog rata brine o lipicanerima iz poznate jahačke škole. Kada Saveznici u Drugom svijetskom ratu počinju prodirali preko frontova, pukovnik Podhajski planira skloniti dragocjene konje iz ratne zone, no Treći Reich to odbija. Nezadovoljan time, Podhajski, veliki ljubitelj konja odlučuje se na riskantan korak. U želji da ih spasi, obrati se američkom generalu Patonu. Prevod je uradio: nebojsa66 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |