| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dedh Ishqiya (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dedh Ishqiya (2014)Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2016 u 18:09 |
|
Dedh Ishqiya (2014) ![]() Režija: Abhishek Chaubey Scenarij: Vishal Bhardwaj Žanr: Komedija, Drama, Romansa, Triler Jezik: Hindi, Urdu Država: Indija Trajanje: 152 min Naseeruddin Shah ... Khalujan Madhuri Dixit ... Begum Para Arshad Warsi ... Babban Hussain Huma Qureshi ... Munniya Vijay Raaz ... Jaan Mohammad Manoj Pahwa ... Noor Mohammad Italvi Lopovski duo, Khalujan i njegov nećak Babban predstavljajući se kao Nawab i njegov poslužitelj, opljačkaju zlatarnu te uspješno pobjegnu sa skupom ogrlicom. U policijskoj potjeri se razdvoje, a Khalujaan je ozlijeđen. Nekoliko mjeseci kasnije Babban i Khalujana odu na natjecanje poezije koju organizirana udovica Begum Para, Begum od Mahmudabad prema želji njenog pokojnog supruga. Pobjednik će osvojiti Begum kao mladenku i tako postati Nawab Mahudabad. Prevod je uradio: Nexelius |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |