Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BSplayer na TVu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BSplayer na TVu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BSplayer na TVu
    Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 23:52
BSplayer nece da mi pusta filmove na TVu, cim pustim film slika pocrni, inace to se desava i kod Windows Media Playera, jel znate kako da resim ovaj problem ili koji player da nabavim sa kojim DiVX moze da se gleda na TVu.
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 00:37
s kojim kablom si se spojio sa TV-om
kick-ass
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 00:53
Jesi li podesio overlay i display opcije u software -u za grafičku?
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 17:08
ma 100% mora okrenit te opcije da mu prikaže sliku i na TV-u, a ne samo na kompu, sam što sam zaboravio kak se to zove
To sam ja...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 17:49
...ja nisam zaboravio.... ali ako se čovek ne javlja, šta mu radimo....
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 19:05
ja nemam baš svrhe od toga, jer TV što imam u sobi je otprilike iste veličine ko i monitor(17") tak da nekoristim TV-out, al isprobao sam u dnevnoj sa laptopom
To sam ja...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 19:40
Ja bogami koristim TV-out, jer imam TV 72 ekran, tako da je užitak......
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 22:56
Onda bolje nabavi DVD/divX player, za jos veci uzitak !!! To ti govorim uz iskustva !!!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 23:35
Ma imam plejer u dnevnoj sobi, ovo je kod mene u sobi... Znam, i ja sam kažem da je bolja slika na plejeru, ali pošto imam veliki HDD većinu filmova gledam odatle, pa ih tek onda režem... Zbog toga mi je lakše ( čitaj:brže) da koristim TV-out...
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2005 u 00:36
Povezao sam se na TV kablom sa činčevima, a o sistem i overlay opcijama za grafičku ne znam ništa jer da znam verovatno bih sam rešio ovaj problem, ajde bre ljudi pomagajte...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2005 u 02:25
Da ne bih ja opet pričao istu priču iz početka, pročešljao sam malo forum za tebe ( lenčugo) i našao ti ovo: Poslušaj oko-2 i siguran sam da će ti sve biti u redu...
http://www.titlovi.net/forum/forum_posts.asp?TID=5873&PN =2
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 00:13
Hvala dobri čoveče slomljenoga srca... 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 01:25
You welcome! 
Na vrh
H_a_M View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj H_a_M Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 11:21

Windows media player me iritira, zajedno sa BSplayerom (Media player ne učitava sve subtitlove, BS player mi radi problem sistemu)...

Tražio sam na netu kako/što da radim, naletio sam na jednom forumu na diskusiju "Bs ili zoom player"....

Preporučan Zoom player svima.... može "manualno" učitavati titlove i, za razliku od BSplayera, XP mi normalno "dišu"...

(kad downlodate zoom player i instalirate ga, pratite link - instalirat će vam subtitlove posebno ali će zato raditi kako treba.....)

Sorry na malom offtopicu Hawk...

Moj kanal sa 432 hz muzikom: https://www.youtube.com/AndrejŠunko
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.