| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Night Before (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Night Before (2015)Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2015 u 18:37 |
Žanr: Komedija Trajanje: 101 min Zemlja: SAD Režija: Jonathan Levine Scenario: Jonathan Levine, Kyle Hunter Glavne uloge: Joseph Gordon-Levitt ... Ethan Anthony Mackie ... Chris Seth Rogen ... Isaac Lizzy Caplan ... Diana Opis: Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) i Chris (Anthony Mackie) prijatelji su još od ranog djetinjstva, a u posljednjih deset godina svaki Božić proveli su zajedno u noći koja je bila ispunjena općim veseljem i razvratništvom. Budući da ove godine njih trojica postaju pravi muškarci tradicija lude proslave Božića mora završiti, ali ne prije još jednog, posljednjeg, tuluma – i to najvećeg, najraskalašenijeg i definitivno jednog od onih koje nikada neće zaboraviti... Izvor: mojtv.hr |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2016 u 00:20 |
|
Prevod je najavio jedankonijedan ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |