Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pitanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pitanje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
oko-2 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pitanje
    Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 01:30
sta mislite koliko ce biti epizoda Naruto-a i Bleach-a

i koji vam je najbolji anime, meni full metal alchemist

i de stavite vasu listu anime-a, evo moje

Berserk
Bleach  ( up to date )
Chrono Crusade
Cowboy Bebop
Dragon Ball GT
Dragon Ball Z
Elfen Lied
Full Metal Alchemist
Ghost in the Shell - Stand Alone Complex
Ghots in the Shell 2
Grave Of The Fireflies
Hellsing
He-Man 2002
Hobit
Naruto ( up to date ) + Movie, Specials
Ninja Scroll
Princeza Mononoke
Record of Lodoss War - Chronicles of the Heroic Knight
Spawn
The Cronicles Of Riddick
Trigun
Vampire Hunter D:Bloodlust
kick-ass
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 01:31
i ajd mi predlozite koji anime da skidam uskoro ce mi isteci dva mjeseca besplatnog prometa
kick-ass
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 09:07
Evangelion, Rahxephon, Bible Black (hentai), DNAngel, Golden Boy, Green Green, Irresponsible Captain Tylor, Onegai Teacher, Onegai Twins,................

Ovo su super animei.....ja ih imam i pogledo sam ih i skino većinom........odlični su.........skini te anime.....
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 17:57

Angels egg i legend of the overfiend

kažu da valja

Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 18:18
Golden Boy, Green Green, Irresponsible Captain Tylor, Onegai Teacher, Onegai Twins

jeli li to hentai ili...
kick-ass
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 18:36
Angels egg i legend of the overfiend

ovo cini se dobro, to su filmovi skinut cu to
kick-ass
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 19:40
buraz,angel's egg ne valja kolko je crnog pod noktom osim ako si totalni goth....XD
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
vlado View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vlado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 20:36

od onih koje imam uz standard od Dragon Ball-a jedan od boljih je  i

Samurai 7

i film Porco Roso

a uskoro ću nabaviti napokon i neke od ostalih koje ste nabrojali a za njih opet ćujem samo najbolje kritike

i za kraj ako je netko pogledo već Samurai 7 može ocijena jer imam male rasprave sa frendom oko tog animea

Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 11:25
Originalno postovano od strane oko-2 oko-2 piše:

Golden Boy, Green Green, Irresponsible Captain Tylor, Onegai Teacher, Onegai Twins

jeli li to hentai ili...

Golden Boy i Irresponsible Captain Tylor su komedija, Onegai Twins i Teacher su romans komedija, Green Green je ecchi komedija (ecchi poluhentai tj. bez sexa ali gole cure svuda)
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 18:11
stavljam na popis, nisam jos pogledao kad pogledam javit cu kakvo je, cini se dobro

Neon Genesis Evangelion
RahXephon
kick-ass
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2005 u 02:24
The Vision of Escaflowne
Dragon Ball
NieA 7
kick-ass
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2005 u 23:33

pogledaj

Karas

Mind Game

Studio 4?C's - Punch2 - End Of The World

Noiseman Sound Insect

Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2005 u 23:42

Originalno postovano od strane Flash Flash piše:

buraz,angel's egg ne valja kolko je crnog pod noktom osim ako si totalni goth....XD

meni je angel's egg dobar... što nebi mogao reći za dbz  ... i što god goth značilo

Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2005 u 01:48
DBZ rocks the socks of all anime ever made XD

Goth..znaš ono...goth metal..oni frikovi u crnom..jeez
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2006 u 18:06

hajime no ippo -- odlichan box anime ...

pravilno izvedeni udarci, tehnika, pokreti ...

http://img202.imageshack.us/img202/6536/hajime6yw.gif

i love anime !
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,320 sekundi.