| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Last Shift (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Last Shift (2014)Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2015 u 14:23 |
|
Last Shift (2014)
![]() Žanr: Horor, Triler Trajanje: 90 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija i scenario: Anthony DiBlasi Uloge: Juliana Harkavy ... Jessica Loren Joshua Mikel ... John Michael Paymon J. LaRose ... Panty Belt Patrick Black Natalie Victoria ... Marigold Sarah Sculco ... Kitty Paymon Od režisera Anthony DiBilasija stiže nam ovaj horor inspirisan serijskim ubicom Mansonom, ali i Carpenterovom "Policijskom stanicom br.13". Policajka Jessica Loren je kao svoj prvi posao dobila zadatak da u policijskoj stanici koja se seli, sačeka ekipu za opasne otpade koja treba da preuzme biološki otpad. Jessica ne zna da policijsku stanicu proganja duh vođe kulta, još otkako se ovaj sa još dva sledbenika ubio u pritvoru. Jessica će uskoro da otkrije koliko je opasno kad ostane sama u Poslednjoj smeni... Prevod uradio bojan969 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2015 u 21:28 |
|
Hvala bojan969 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
utjesinovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 23.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2017 u 12:26 |
|
Hvala puno
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |