| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Forbrydelsens element Aka The Element of Crime (1984) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
KarolinaV
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Forbrydelsens element Aka The Element of Crime (1984)Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2015 u 01:13 |
|
Forbrydelsens element (1984)
![]() Žanr: Krimi, Drama, Triler Trajanje: 104 min Država: Danska Jezik: Engleski, Arapski Režija: Lars von Trier (kao Lars Von Trier) Scenarij: Niels Vørsel (scenarij), William Quarshie (prijevod dijaloga), Stephen Wakelam (prijevod dijaloga) (kao Steven Wakelam), Lars von Trier (scenarij) Uloge: Michael Elphick ... Fisher Esmond Knight ... Osborne Me Me Lai ... Kim (kao Meme Lai) Jerold Wells ... Kramer Ahmed El Shenawi ... Terapeut Engleski detektiv po imenu Fisher živi u Kairu. Podvrgava se hipnozi kako bi se prisjetio svojeg posljednjeg slučaja. Europa iz njegovih sjećanja nalik je distopiji, mračnoj i propadajućoj. Fisher se sjeća da je progonio neuhvatljivog ubojicu kojeg zovu "Loto ubojica", a koji bi davio i zatim sakatio mlade djevojke koje su prodavale lutrijske srećke. Pokušava pronaći ubojicu služeći se kontroverznim metodama iz knjige "Element zločina", koju je napisao njegov osramoćeni mentor Osborne. U potrazi mu se pridružuje prostitutka koja, kako se ispostavlja, ima dijete sa zločincem kojeg on progoni. Fisherova potraga temelji se na izvještaju koji je napisao Osborne kada je pokušavao uhvatiti ubojicu koji je ubijao na isti način kao i "Loto ubojica", a koji je navodno poginuo u automobilskoj nesreći. Osborneova metoda zahtijeva da se detektiv pokuša identificirati s ubojičinim umom. On to i čini, ali se s vremenom i sam sve više počinje ponašati poput serijskog ubojice. Prvi dugometražni igrani film redatelja Larsa von Triera. link ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |