Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi > Oni koji su nas zadužili
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Poslednji pozdrav Novici Kontiću - Novy 78
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Poslednji pozdrav Novici Kontiću - Novy 78

Odgovori Odgovori Stranica  123 16>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (4) Thanks(4)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Poslednji pozdrav Novici Kontiću - Novy 78
    Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 12:57

Novica Kontić

22.Dec.1978 - 06.Avg.2015

Dragi prijatelji, s velikim bolom i žaljenjem vas obaveštavamo da je danas 6.8.2015 godine, u svojoj 36-oj godini života, preminuo naš drug, veliki borac, veliki čovek, Novica Kontić.

Iako kažu da čovek mora da prihvati stvarno stanje, teško je u ovakvoj situaciji. U pitanju je čovek koji se pored borbe za goli život opredelio da tokom svog kratkog života svoju volju, znanje i vreme, bezrezervno i bez ikakve koristi, podari drugim ljudima. Pored prevođenja, svoje znanje je nesebično delio s drugima, pomažući mladim i neiskusnim drugarima. Teško je poverovati da mu je za svu njegovu plemenitost i ljubav uzvraćeno na ovakav način.

Slava ti i hvala prijatelju naš. Drago nam je što si postojao i što smo te poznavali.

Počivaj u miru.

titlovi.com

Ažurirao mahoni - 10.Kolovoz/Aug.2015 u 16:09
Na vrh
svetlana-kontic View Drop Down
member
member

Answer Answer
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svetlana-kontic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2015 u 11:15
Hvala svima koji su se javili u ime moje porodice!
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 19:41
Dragi forumaši i forumašice, teškim srcem pišem ovaj post... Možda ne bi trebao ništa da pišem ovde, jer je ovo previše privatna i preosetljiva stvar... Naš dragi kolega, prevodilac, moderator, moj dobar prijatelj kojeg nažalost nisam upoznao lično (mada smo imali priliku dvaput da popijemo pivo), predivna osoba... Novica Kontić aka novy78 nas je zauvek napustio danas... Neka počiva u miru...
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 19:54
Ne znam šta da kažem...Cry Kad sam pročitao vest nešto me je po sred stomaka preseklo, iako čoveka nisam lično poznavao. Saučešće porodici i večna mu slava. rip

Velik gubitak za naš forum. Koliko sam ga ovako "kompjuterski" poznavao bio je dobar čovek i osoba vredna poštovanja. Neću više da pišem ništa, jer svakako nije umesno, ali moram napomenuti da me je vest šokirala.   Znao sam da je čovek bolestan, ali sam očekivao da će se izvući... Još jednom, VEČNA MU SLAVA

We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
wlaki86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wlaki86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 19:59
Blago reći da sam šokiran .Neka mu je večna slava!rip

Nikad ne raspravljaj sa budalom: Prvo će da te spusti na svoj nivo, a onda će da te dobije na iskustvo!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:02
Naš dragi kolega, Noviša, duže vremena se borio sa opakom bolešću. Bilo je uspona i padova, ali svi smo se nadali da će biti bolje i da će je pobediti. Nažalost, ponekad neke stvari budu jače od naših želja i nadanja.

Noviša je bio veliki prijatelj i zaista dobar čovek. Pomogao je mnogim novim članovima, novim prevodiocima i svima koji su mu se obratili za pomoć. Bio je pravičan i hrabar čovek. Nek počiva u miru i nek mu je večna slava!

Ažurirao bojanadj - 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:04
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Zolala View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zolala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:05
O, bože, sad sam se ubedačio. Neka počiva u miru... 
Još nisi instalirao f.lux?

u.to/ewM5Dg
Na vrh
pidjin View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pidjin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:06
Počivaj u miru, legendo .
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:06
Teško je bilo šta reći sad, jednostavno sam se smračio. Tužno pretužno. Najiskrenije saučešće svim njegovim bližnjima.

Jedna od poslednjih slika koje je postavio ovde, pri poseti Ohridu u junu ove godine...

Neka ti je večna slava prijatelju!!!!
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:06
UžasCry.. Čovek koji me je uputio u tajne prevođenja,
i imao dovoljno strpljenja da mi sve lepo pojasni, bez trunke nervoze..
Hvala mu za sve i večna mu slava!
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:13
Nemam reči koliko mi je žao tog zaista dobrog čoveka,
tako predusretljivog i prijatnog prema svima nama.
Žalim samo što nisam imala prilike da Novišu lično upoznam.
Počivaj u miru dragi prijatelju.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:13
A bio je sa nama pre manje od 24 časa...

Na vrh
Sodom View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sodom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:13
Iskreno saučešće porodici i večna slava dragom kolegi!
Počivaj u miru!
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:16
O moj BožeConfused
Na vrh
zzoe View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zzoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:17

Strašno, tako mlad čovek...

Saučešće porodici i prijateljima koji su ga znali lično ili preko foruma.

Počivaj u miru! 

Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:28

Nek je prokleta bolest koja nam oduze ovako dobrog čoveka! 
Još jednom zbogom prijatelju i čoveku koji je bio oličenje strpljenja, finoće, staloženosti i ljudskosti!

We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:32
Ah, pre mesec dana smo pricali oko upwork.com i onako uz put mi je rekao da ima zdravstvenih problema, pitao sam ga sta ti je brate, zaista vidim dosta si smrsao, kad on kaze da je jako bolestan i da se vec godinu-dve bori tumorom, RIP prijatelju iako te nisam upoznao a prolazio si ubrzo kroz MKD. Kako mlad covek jbm ti sudbinu sto snadje coveka.
Na vrh
kvrle View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:41
Zaista sam potresen, napustio nas je jedan divan čovek.
Često sam komunicirao s njim i veoma smo lepo sarađivali.
Ne mogu da zamislim da ga više nema. Ovo je veliki gubitak za sve nas.

Novice, hvala ti na svemu. Počivaj u miru!

It's better to burn out, than to fade away!
Na vrh
zaboravko2 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zaboravko2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:45
Iskrena sućut njegovoj obitelji i prijateljima. Počivaj u miru Novice.
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:49
Počivaj u miru Novice,neka ti je večna slava,iskreno saučešće porodici i tvojim bližnjima

Ažurirao NEX - 07.Kolovoz/Aug.2015 u 13:41
Na vrh
Rocky75 View Drop Down
Translator
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 20:52
Nemam reči, više sam nego zatečen kao i svi.
Prijatelju, nedostajaćeš nam. rip
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 16>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.