| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Suicide Theory (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Suicide Theory (2014)Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2015 u 23:45 |
|
The Suicide Theory (2014) Teorija o samoubistvu ![]() Žanr: Drama Režija: Dru Brown Scenario: Michael J. Kospiah Trajanje: 98 min. Jezik: Engleski Steve Mouzakis ... Steven Ray Leon Cain ... Percival Joss McWilliam ... Thomas Matthew Scully ... Brad Todd Levi ... Doctor Stiven Rej nikad nije živeo sasvim normalno. Ali, kada je Ani, ljubav njegovog života ubijena u automobilskoj nesreći, njegovo nasilno i bizarno ponašanje postaje nezaustavljivo... Jedne noći, dok Stiven razmišlja o svom sledećem ubistvu, telo pada s neba pravo ispred njega. To je Persival, koji je neuspešno pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa zgrade. On veruje da je proklet, zbog toga što nekim čudom preživljava svaki pokušaj da se ubije. Ali, veruje i da susret sa Stivenom nije slučajan, pa ga moli da mu pomogne da se ubije. Stanli pristaje, misleći da će lako da zaradi novac. Ali, Persival nastavlja da preživljava... Izvor: filmovanje.com Prevod je najavio: Gale. ![]() Ažurirao NikolaJe - 16.Srpanj/Jul.2015 u 23:46 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2015 u 22:04 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |