Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Leadtek Winfast TV2000 expert
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Leadtek Winfast TV2000 expert

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
male View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj male Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Leadtek Winfast TV2000 expert
    Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 21:20
Imam pitanje-kako snimati npr.RTL a gledati HRT1-ako neko zna molim detaljno objasnjenje.
Promjenio sam TV-karticu a nisam dobio nikakva uputstva-Unaprijed zahvalan
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2005 u 11:32
Sad, ovo nema veze sa tvojim pitanjem , ali ima sa tvojom TV karticom: Kakvi su ti utisci? Kakav je kvalitet snimka... I da li preporučuješ kupovinu?
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2005 u 11:01
Na prvo pitanje, mislim da  ne moze da snima jedno a da gledas drugo.
Na drugo pitanje> Kartica je ok. Ne daje ni mnogo ni malo. Ima svoj softver koji radi  ok ako hoces solidan snimak. Ako hoces malo bolji kvalitet, koristi Fly200TV koji uz Honestech Mpeg2 codec pravi stvarno dobar kavlitet.  Jedina mana koja je bila kod mene je 100% CPU zauzece kod 720x576 (tada sempron 2500+). Ako pipnes misa odoshe frejmovi. Ja sam snimao u 352x574 i odmah na DVD. To radi lepo + zauzima manje mesta n a DVD-u. Direktno snimanje u Mpeg4 zaboravi, osim ako imas neku zver od mashine mada i tada... Radio je pravio problem, tj nije nesto radio preko Leadtek-ovog programa. Eto...
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2005 u 12:09
Thanks...
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
male View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj male Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2005 u 22:14
Frende koji codec audio i video koristis kad snimas sa tv-a u divx formatu.
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 15:11
Nikad ne snimam direktno u DivX. Prvo u MPEG-2  sa sto manjom kompresijom, 4000- 6000kbs. Sat i po zauzme  oko 5GB. Posle prekompresujes u DivX. I naravno NTFS, format particije jer FAT32 radi samo sa fajlovima do 4GB.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.