| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Citizenfour (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Citizenfour (2014)Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2015 u 02:16 |
![]() Citizenfour (2014) ![]() Žanr: Dokumentarni Režija: Laura Poitras Trajanje: 114 min. Jezik: Engleski, Portugalski, Nemački Edward Snowden Glenn Greenwald William Binney Jacob Appelbaum Ewen MacAskill Jeremy Scahill M. Margareth McKeown Kevin Bankston Radnja dokumentarca se vrti oko već svjetski poznatog Edwarda Snowdena, bivšeg zaposlenika američke sigurnosne agencije, odnosno NSA-a. Priča počinje s prvim anonimnim porukama koje je Laura Poitras kao novinarka primila od Snowdena, a nastavlja se njihovim revolucionarnim i nadasve kontroverznim sastankom. Sastanak je rezultirao intervjuom koj su Laura Poitras i njen kolega novinar Glenn Greenwald održali sa Snowdenom u Hong Kongu 2013. godine. Film o najpoznatijem svjetskom zviždaču modernog doba svoj naslov je preuzeo od anonimnog nadimka s kojim se Edward Snowden u početnoj korespodenciji predstavljao. Izvor: mojtv Nagrade i nominacije! ![]() Ažurirao NikolaJe - 03.Lipanj/Jun.2015 u 14:54 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2015 u 21:16 |
|
Prevod je najavio PRAVA I PREVODI ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
jocoiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Celje Status: Online Points: 99 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2019 u 12:33 |
|
ODLIČNO
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |