| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
'38 Aka '38 - Vienna Before The Fall (1986) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: '38 Aka '38 - Vienna Before The Fall (1986)Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 22:51 |
|
'38 (1986) Aka '38 - Vienna Before The Fall ![]() ![]() Režija: Wolfgang Glück Scenarij: Friedrich Torberg (roman), Wolfgang Glück Žanr: Drama Jezik: Njemački Država: Austrija, Zapadna Njemačka Trajanje: 97 min Uloge: Tobias Engel ... Martin Sunnyi Melles ... Carola Heinz Trixner ... Toni Romuald Pekny ... Sovary Ingrid Burkhard ... Frau Schostal Godine 1938. Austrija postaje dio Trećeg Reicha. Glumica Carola radi u kazalištu Josefstadt i zaljubljena je u židovskog novinara Martina Hofmanna. Iako ih njihovi prijatelji savjetuju da napuste zemlju jer će uskoro austrijski nacisti doći na vlast, ljubavni par, nezainteresirani za politička previranja, ignorira savjet. NAGRADE: 1987 - Academy Awards, USA Nominacija nagrade Oscar za najbolji strani film. Prevod je uradio: a.žižak ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |