| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Something to Sing About (1937) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Something to Sing About (1937)Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 21:00 |
|
Something to Sing About (1937) ![]() Žanr: Komedija, Mjuzikl Trajanje: 93 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Victor Schertzinger Scenario: Victor Schertzinger, Austin Parker Uloge: James Cagney ... Terrence 'Terry' Rooney Evelyn Daw ... Rita Wyatt William Frawley ... Hank Meyers Mona Barrie ... Stephanie 'Steffie' Hajos Gene Lockhart ... Bennett O. 'B.O.' Regan Vođa benda iz Njujorka putuje u Holivud gde je dobio unosni ugovor za film, ali odlučan je da sve uradi po svome, a ne po njihovom... Plesač i vođa benda Terry Rooney odlazi u Holivud da se iskuša u filmskoj karijeri, ostavljajući iza sebe devojku, pevačicu Ritu. Uprkos svesrdnoj podršci šefa studija i PR agenta, Terry strahuje da će njegov prvi film doživeti neuspeh i odlazi na putovanje sa Ritom. Kada se vrati, otkriva da je postao zvezda, ali i da njegov novi ugovor zahteva da ostane samac, što pred njega i Ritu postavlja nove izazove... Prevod uradio paid in full Ažurirao bojan969 - 22.Lipanj/Jun.2015 u 19:42 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2015 u 00:48 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |