Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povezivanje video sa dvd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Povezivanje video sa dvd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zagor-te-nej View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagor-te-nej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Povezivanje video sa dvd
    Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 12:30
gospodo,treba mi vasa pomoc.jas sam malo staromodna,tesko odustajem od starih aparata,tako da sam naisla na jedan problem kji nadam se da ce te mi vi pomoci.U cemu je problem.Imam video reclorder lewe,znam da oni nisu vise u modi i upotrebi,ali ja imam mnogo video kaseta i htela bih da ih prebacim na dvd panasonic ali ne znam kako da ih povezem da bih mogla video materijala da prebacim na cd,zato molila bih vas za pomoc,ako moze uz slike.Sad sam se setila ima jos jedan problem.dvd panasonic povezen mi je sa pojacalo koji ima 5.1 saraund,ali kad pustim neki film koji uma 5.1 zvuk,radi samo jedan kanal,a slika i sve ostalo je u redu.hvala puno,cekam vas odgovor.pozdrav
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 13:37
Treba ti TV kartica za PC sa analognim tunerom. Na nju spajaš VHS video-rekorder. Uz pomoć nekih od sveobuhvatnih šampiona kao što su Nero ili Roxio ili nekim od specijaliziranih programa za tu namjenu od tog analognog, RAW signala si napraviš klasičan DVD (mpeg2) ili DivX (avi).
Što se tiče 5.1 može biti svašta: pogrešno spajanje, postavke DVD playera, postavke pojačala... Obično je nešto trivijalno. Razmisli.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 18:38
Treba da povezes sve 5.1 izlaze sa svim 5.1 ulazima pojacala, ako koristis RCA konektore, moras sva 6 konektora da povezes sa dvd pleera u pojacalom. Ako ti je pravilno povezano i dalje imas probleme onda trazi u opcijama da odaberes stereo zvuk jer ili film nema 5.1 zvuk ili treba da odaberes neki nacin zvuka, theater, surround ili sl.
Ako taj dvd i pojacalo imaju hdmi, onda to je lakse, treba ti samo hdmi-hdmi kabel.
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 19:46
Moj DVD player Pioneer je povezan Coaxialom (1 kabel - digitalija) na Onkyo pojačalo za 5.1 zvuk. S obzirom da mi je prije tjedan dana Panasnicova plazma stara 3,5 godine riknula (a popravak će me stajati oko 150 Eura) ne mogu provjeriti koje su mi postavke na playeru za audio izlaz. Coax audio aut. Samo znam da u mom slučaju Pioneer ne može u isto vrijeme davati zvuk preko HDMI-a na TV i preko coaxiala na pojačalo, mora se izabrati.
Na vrh
zagor-te-nej View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagor-te-nej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2015 u 12:02
hvala na pomoci.cao
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.