| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
El Cant Dels Ocells Aka Birdsong (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: El Cant Dels Ocells Aka Birdsong (2008)Objavljeno: 10.Svibanj/May.2015 u 00:42 |
|
El Cant Dels Ocells Aka Birdsong (2008) ![]() ![]() Režija: Albert Serra Scenarij: Albert Serra Žanr: Drama Jezik: Katalonski, Hebrejski Država: Španija Trajanje: 98 min Uloge: Victòria Aragonés ... Maria Lluís Carbó Mark Peranson ... Josef Lluís Serrat Batlle Film je vizualna upečatljiva, hrabra interpretacija priče o tri kralja, snimljen u crno-bijeloj tehnici sa samo prirodnim svjetlom i neprofesionalnim glumcima, u jedinstvenim pokrajinama Isladije i Kanarskih otoka. Tri kralja krenu tražiti upravo rođenog Mesiju, kroz planinsku, kamenu pokrajinu u kojoj se bore sa jakim vjetrovima, dok se zvijezda koja bi ih trebala voditi, krije u oblacima, cijelo vrijeme svađajući se oko toga kojim bi putem morali ići. Prevod je uradio: ivannis ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |