| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Black Or White (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Black Or White (2014)Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2015 u 08:31 |
![]() Režija: Mike Binder Scenario: Mike Binder Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 121 min Uloge: Kevin Costner ... Elliot Anderson Octavia Spencer ... Rowena Jeffers Jillian Estell ... Eloise Anderson Bill Burr ... Rick Reynolds Mpho Koaho ... Duvan Araga Crno ili Belo je priča o dedi kome je iznenada ostavljena na staranje voljena unuka. Kada njena baka po ocu zatraži starateljstvo uz pomoć njenog brata, mala devojčica biva rastrzana između dve porodice koje je mnogo vole. Sa najboljim namerama u srcu, obe porodice se bore za ono što misle da ispravno i ubrzo bivaju primorane da suprotstave svoja prava osećanja o rasama, praštanju i razumevanju. Naglašen velikim zvezdama i snimljen na osnovu pravog događaja, film je pogled na dva naizgled različita sveta, u kojima ništa nije jednostavno kao crno ili belo. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2015 u 16:24 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2015 u 23:30 |
|
Sve u vezi ovog filma je pokazivalo na još jednu srceparajuću dramu sa malim dodatkom humora, ali prvi pogled može da prevari, što je slučaj i sa ovim filmskim ostvarenjem. Ažurirao mahoni - 15.Listopad/Oct.2015 u 01:00 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |