| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Elsa & Fred Aka Elsa And Fred (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Elsa & Fred Aka Elsa And Fred (2014)Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2015 u 14:53 |
|
Elsa & Fred AKA Elsa And Fred (2014) ![]() ![]() Režija: Michael Radford Scenarij: Anna Pavignano, Michael Radford Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 97 min Uloge: Shirley MacLaine ... Elsa Hayes Christopher Plummer ... Fred Barcroft Marcia Gay Harden ... Lydia Barcroft Scott Bakula ... Raymond Hayes Chris Noth ... Jack Alfredo je mlađi od Else i dobar je čovjek koji je u životu činio sve što je trebao. Nakon ženine smrti, Alfredova kći odlučila je da je za njega najbolje da se preseli u manji stan.Ondje upoznaje Elsu i od tog trenutka nadalje, sve se mijenja. Elsa je upala u njegov život poput vihora, odlučna da ga nauči da je ono malo vremena što im je ostalo dragocjeno i da mora uživati. On se predaje Elsinoj zanesenosti, mladosti, hrabrosti i prekrasnom ludilu i napokon nauči živjeti. Prevod je uradio: strabon ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |